Tiplijn: 06-19541384

Kinderdagverblijf ontruimd vanwege gaslekkage in Schelluinen

0

SCHELLUINEN – Een kinderdagverblijf in Schelluinen is vrijdagochtend 15 december 2023 ontruimd vanwege een gaslekkage. De kinderen zijn in een naastgelegen sporthal opgevangen. Medewerkers van het kinderdagverblijf aan de Berkenlaan roken omstreeks 11.00 uur een gaslucht. De brandweer kwam met spoed ter plaatse voor onderzoek. Na metingen bleek al snel daadwerkelijk sprake van een lekkage.

De jonge kinderen waren erg onder de indruk van alle brandweermannen en politiemedewerkers op het plein. Agenten hebben de kinderen verrast met politiestickers en bellenblaas. Netbeheerder Stedin kwam ter plaatse om de lekkage op te sporen. Het kinderdagverblijf bleef de rest van de dag gesloten. De kinderen zijn door hun ouders opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer