Tiplijn: 06-19541384

Vuurwerkbestellingen bij VuurwerkPap Dordrecht in volle gang; tot 15 december extra voordelig

0

Advertorial
DORDRECHT – Terwijl Dordrecht zich langzaam hult in de feestelijke sfeer van de naderende feestdagen, is de vuurwerkverkoop bij VuurwerkPap in volle gang. Nog tot 15 december 2023 hebben vuurwerkliefhebbers de kans om hun vuurwerk extra voordelig in de voorverkoop te bemachtigen bij deze gerenommeerde winkel. Daarna zullen de kortingen zoals gratis vuurwerk bij de bestelling komen te vervallen. Vooraf bestellen op de website kan tot 30 december. Wat VuurwerkPap extra bijzonder maakt, is niet alleen het ruime assortiment maar ook de landelijke aantrekkingskracht die de winkel geniet.

VuurwerkPap: Van Dordrecht tot in alle uithoeken van Nederland
De faam van VuurwerkPap reikt verder dan de stadsgrenzen van Dordrecht en andere gemeentes uit de Drechtsteden zoals: Zwijndrecht, Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Bestellingen stromen binnen uit het hele land, en het is duidelijk dat vuurwerkliefhebbers uit alle hoeken van Nederland de weg naar deze winkel weten te vinden. De combinatie van kwaliteit, diversiteit en een gezonde dosis vuurwerkexpertise maakt VuurwerkPap tot dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar een spectaculaire start van het nieuwe jaar.

25 Jaar Vuurwerkexpertise
Dit jaar markeert een bijzonder jubileum voor VuurwerkPap, dat al 25 jaar een begrip is in de wereld van vuurwerk. Om dit zilveren jubileum te vieren, pakt VuurwerkPap uit met een scala aan actiepakketten die passen bij zowel een bescheiden als ruim budget. Van kleurrijke compounds tot indrukwekkende mega assortimenten, VuurwerkPap belooft een vuurwerkspektakel dat de verwachtingen overtreft. Zeker met de eigen private-label-lijn die ze dit jaar speciaal hebben aangekocht.

Openingstijden
De vuurwerkhal van VuurwerkPap is vanaf 15 december geopend voor bezoek. Voor degenen die hun vuurwerk in Dordrecht komen afhalen of bestellen, heeft VuurwerkPap ruime openingstijden ingesteld om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende tijd heeft om zijn feestelijke voorbereidingen te treffen. De openingstijden voor het afhalen van vuurwerk zijn als volgt:

  • 28 december: 07:30 – 22:00 uur
  • 29 december: 07:30 – 22:00 uur
  • 30 december: 07:30 – 20:00 uur De 31e mag er wettelijk geen vuurwerkverkoop plaatsvinden en is VuurwerkPap, net zoals vele andere vuurwerk winkels: gesloten.

Mis het niet! Maak van je jaarwisseling een sierlijk succes met het vuurwerk van VuurwerkPap!

Meer informatie staat op: vuurwerk-pap.webshop.kei.io

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer