Tiplijn: 06-19541384

Man (37) uit Dordrecht omgekomen bij ongeval in Delft

0

DORDRECHT – Een 37-jarige man uit Dordrecht is afgelopen zondag om het leven gekomen bij een ongeval in Delft. Dat meldt Omroep West. Het ongeluk gebeurde zondag iets voor 5.00 uur langs de Oostpoortweg. Een auto kwam door nog onbekende oorzaak in het water terecht. De passagier van de auto, een 38-jarige man uit Hongarije, kon op eigen kracht naar buiten klimmen. Hij is gered door de brandweer. Duikers hebben de bestuurder, de 37-jarige Dordtenaar, vervolgens uit het water gehaald. Hij is later in het ziekenhuis overleden.

Later die ochtend zijn er nog twee overleden vrouwen gevonden. Zij lagen in het water tussen de Oostsingel en de Oostpoort, vlakbij de plek van het ongeluk. Het gaat een 29-jarige vrouw met de Colombiaanse nationaliteit en een 28-jarige vrouw met de Venezolaanse nationaliteit. Tot dinsdag was niet duidelijk of de gevonden lichamen van de vrouwen ook inzittenden waren toen de auto in het water terecht kwam. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer