Tiplijn: 06-19541384

Jong kindje aangereden door auto; team traumahelikopter assisteert

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een jong meisje is dinsdagavond 12 december aangereden op de Weteringsingel in Hendrik-Ido-Ambacht. Moeder en kind fietsten rond 18.50 uur over de Weteringsingel toen het kind door een auto werd aangereden. Naast een ambulance en de politie werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde in het Sandelingenpark en de politie bracht het medisch personeel van de helikopter naar het ongeval.

Daar is het meisje nagekeken. Een politiewoordvoerder laat weten dat het letsel uiteindelijk mee lijkt te vallen. Het kindje is wel voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer