Tiplijn: 06-19541384

Derde explosie in de Fregatstraat; opnieuw bij zelfde woning

0

DORDRECHT – Bij een leegstaande woning aan de Fregatstraat was er maandag op dinsdagnacht 12 december rond 2.30 uur een harde knal te horen. Door de klap sneuvelden de ruiten. In augustus vond er op hetzelfde adres ook een explosie plaats. Direct na de explosie in augustus werd een 21-jarige man uit Schiedam na een korte achtervolging aangehouden.

Afgelopen zaterdag vond er een explosie plaats in dezelfde straat. De politie laat weten: “Het is van groot belang dat deze incidenten stoppen: de impact op het veiligheidsgevoel van bewoners in de buurt waarbij de incidenten hebben plaatsgevonden, is groot. Gelukkig raakte tot op heden niemand gewond.”

Er wordt volop onderzoek gedaan. Er zijn sporen en camerabeelden veiliggesteld. Op de beelden is te zien dat een man met licht grijze jas met capuchon over zijn hoofd de wijk uit is gerend richting de Karel Doormanweg.

Bij de politie zijn tips en beelden, bijvoorbeeld dashcam- of videodeurbelbeelden, welkom. Agenten zijn extra alert tijdens de surveillance, zowel in uniform als in burger. Er is ook Mobiele Camera Unit geplaatst.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer