Tiplijn: 06-19541384

Twee tieners gewond bij scooterongeval op Brug over de Noord bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een jongen en meisje zijn vrijdagavond 8 december 2023 gewond geraakt bij een scooterongeval op de Brug over de Noord bij Alblasserdam. De tieners zaten op één scooter. De bestuurder raakte van de weg, raakte een paal en ging onderuit. De jongeman raakte gewond en ook zijn bijrijdster kwam ten val en liep verwondingen op. De bestuurder verloor enige tijd zijn bewustzijn. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen voor hulp.

Het meisje dat achterop zat werd als eerste per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daarna werd de jongen met een schepbrancard van de weg gehaald en over de vangrail getild. Omdat de jongen weer bij kennis kwam, werd de inzet van de traumahelikopter uiteindelijk geannuleerd.

Omdat de politie afwezig was bij het ongeval, hebben vrienden van de slachtoffers de scooter meegenomen. Net voordat het tweede slachtoffer naar het ziekenhuis werd gebracht, arriveerde er alsnog een politiewagen. Agenten hebben nog een aantal gegevens genoteerd. Er is geen blaastest afgenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer