Tiplijn: 06-19541384

Explosief gaat af bij woning in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de Fregatstraat in Dordrecht heeft zaterdagavond 9 december een explosie plaatsgevonden. Tegen de voorzijde van een woning ging rond 20.30 uur een explosief af. In ieder geval meerdere ruiten van de woning sneuvelden. De bewoners waren tijdens de explosie in de woning maar raakten niet gewond. De politie heeft de omgeving van de woning afgezet en doet onderzoek.

In augustus ging bij een andere woning in de Fregatstraat al een explosief af. Toen ging midden in de nacht een explosief af bij de voorzijde van een woning. Een 21-jarige man werd korte tijd later aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de explosie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer