Tiplijn: 06-19541384

Achtervolging eindigt in Hardinxveld; gevluchte bestuurder door alerte agenten aangehouden

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In de nacht van vrijdag op zaterdag 9 december heeft een achtervolging plaatsgevonden vanuit de regio Utrecht. Een Audi ging er met hoge snelheid vandoor, er werd harder dan 200 kilometer per uur gereden. Langs de A15 stelden politie-eenheden zich op. Uiteindelijk verliet de vluchtende automobilist bij Hardinxveld-Giessendam de snelweg en verstopte zich in het dorp. Agenten troffen de auto zonder bestuurder aan op een parkeerplaats, die vervolgens in beslag is genomen.

Niet veel later zagen agenten een andere auto de snelweg afgaan en Hardinxveld inrijden. De auto trok de aandacht en nadat na enkele minuten de auto Hardinxveld-Giessendam weer wilde verlaten, zette de politie de auto aan de kant en volgde een controle. Op de achterbank zat een man die een valse identiteit opgaf. Even later werd duidelijk dat de man nog 87 dagen gevangenisstraf moest uitzitten. Hij is aangehouden en ingesloten. De politie acht het waarschijnlijk dat dit de bestuurder van de vluchtende Audi is geweest.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer