Tiplijn: 06-19541384

Ontvoerde vrouw (55) aangetroffen in hotel in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een hotel in Dordrecht is zondagochtend 3 december een 55-jarige ontvoerde vrouw aangetroffen. Op de Beverwaardseweg in Rotterdam-Zuid vond zondagochtend een ontvoering plaats waarbij werd geschoten. Een 55-jarige vrouw werd onder bedreiging van een vuurwapen ontvoerd en vervolgens naar een hotel in Dordrecht meegenomen. Door alerte hotelmedewerkers, die de situatie niet vertrouwden, werd de politie ingeschakeld.

Middels een BTGV (benadering techniek vuurwapen gevaarlijke verdachte) werd de verdachte, een 50-jarige man, in Dordrecht aangehouden. De recherche van de Rotterdam onderzoekt de ontvoering.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer