Tiplijn: 06-19541384

Overleden persoon gevonden op toog bij flat in Alblasserdam; politieonderzoek afgerond

0

ALBLASSERDAM – Op een toog, zo’n zeven meter boven de ingang van flat De Wiek aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam is zondagochtend 3 december 2023 een overleden persoon aangetroffen. De ambulancedienst, politie, brandweer en traumahelikopter werden opgeroepen voor hulp, maar al snel bleek dat de hulp niet meer zou gaan baten. De brandweer heeft, met behulp van een hoogwerker, een kleed over de persoon heen gelegd, zodat de flatbewoners niet onnodig geconfronteerd worden met het beeld. De Forensische Opsporing van de politie heeft enkele uren onderzoek gedaan. Het onderzoek op de locatie zelf is inmiddels afgerond. Uit dit onderzoek komt naar voren dat de 66-jarige man zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt en dat een misdrijf of ongeval daarmee zijn uitgesloten. Voor de betrokken hulpverleners is Team Collegiale Opvang ingeschakeld, zodat zij het incident op een juiste manier kunnen verwerken.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer