Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust flinke buitenbrand langs Lekdijk in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – De brandweer is in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 december 2023 met spoed uitgerukt voor een buitenbrand langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Ter hoogte van de watertoren had een groep jeugd een gezellige avond met onder andere een kampvuur. Op een gegeven moment werd het kampvuur zo groot dat dit mogelijk gevaarlijk zou kunnen worden voor de naastgelegen woningen. Dit onder andere vanwege de rook. De brandweer heeft, ondanks de onvrede bij de jeugd, het kampvuur geblust. De wijkagent is in gesprek gegaan met de jongeren. Na ongeveer anderhalf uur bezig geweest te zijn, kon de brandweer terug naar de kazerne. Foto’s: Twan Beukers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer