Tiplijn: 06-19541384

Politie schaalt groots op na melding ”persoon met vuurwapen” in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie is dinsdagavond 28 november met meerdere eenheden uitgerukt naar de omgeving van de Hoefslag in Gorinchem. Rond 21.00 uur kreeg de politie een melding dat er een man zou lopen met een voorwerp wat sterk leek op een vuurwapen. Naast meerdere politiewagens kwam ook de Dienst Speciale Interventies ter plaatse en werd er een helikopter ingezet.

”We kregen gisteravond inderdaad een melding van een persoon met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Dat nemen we natuurlijk erg serieus”, zo vertelt een politiewoordvoerder. De politie heeft het gebied, waar onder andere meerdere scholen en een moskee gevestigd zijn, afgezocht maar uiteindelijk is er niemand aangetroffen die voldeed aan het signalement. Er is dan ook niemand aangehouden. Na uitgebreid onderzoek, waarbij onder andere de beschikbare camerabeelden zijn teruggekeken, kon worden vastgesteld dat de verdachte geen vuurwapen maar een mobiele telefoon in zijn handen gehad zou hebben.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer