Tiplijn: 06-19541384

Automobilist botst tegen vrouw en auto in Nieuw-Lekkerland; bestuurder rijdt door en wordt gezocht

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 22-jarige vrouw is zaterdagmiddag 25 november 2023 rond 17.00 uur lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland, ter hoogte van de Middelweg. De veroorzaker reed na de aanrijding door en wordt gezocht. De Nieuw-Lekkerlandse twintiger wilde in haar auto stappen. “Toen zij een auto met flinke snelheid aan zag komen, is zij klem tegen haar auto gaan staan, met het portier tegen zich aan,” vertelt een familielid.

Het familielid vervolgt: “De automobilist raakte de vrouw en de auto. Er zit een grote deuk aan de zijkant, de spiegel ligt eraf en zelf heeft ze ook last van de klap. De bestuurder is doorgereden, maar wel weten we dat hij of zij waarschijnlijk in een groene auto reed. Er werd namelijk een stuk spiegel in die kleur gevonden.”

Het slachtoffer is op zoek naar de bestuurder van de auto. De vrouw hoopt dat mensen in de buurt meer weten of dat mensen wellicht weten waar de groene auto nu is, waar de rechter spiegel vanaf is en waar schade aan de zijkant van de auto zit.

Tips over de zaak zijn welkom bij de politie via het nummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer