Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw traumahelikopter ingezet in Sliedrecht; buurtkinderen bewonderen helikopter

0

SLIEDRECHT – Opnieuw is het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter vrijdag 24 november ingezet in Sliedrecht. Het MMT werd rond 13.30 uur opgeroepen om ambulancepersoneel te assisteren bij een medische noodsituatie in een woning aan de Rondo. De traumahelikopter landde op de grens van Sliedrecht en Papendrecht, op een grasveld in de wijk Matena. Buurtkinderen kwamen bij de traumahelikopter kijken en de piloot liet hun de helikopter van dichtbij zien. Na assistentie in de woning is het MMT weer teruggevlogen naar Rotterdam airport. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer