Tiplijn: 06-19541384

Grote politie-inzet bij wedstrijd FC Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een voetbalwedstrijd van FC Dordrecht tegen ADO Den Haag zijn vrijdagavond 24 november 2023 veel politie-eenheden ingezet. De wedstrijd werd gespeeld in het stadion aan de Krommedijk. In verband met verwachtte onrust werden tegen het einde van de wedstrijd uit voorzorg verschillende politie-eenheden met spoed ter plaatse gestuurd.

In eerste instantie verliep de uitloop van de supporters relatief rustig. Later was er toch onrust bij de hoofdingang van het stadion en werd er gevochten. Hierbij raakte tenminste één persoon dusdanig gewond dat de inzet van de ambulancedienst nodig was. Naast de reguliere politie-eenheden werden ook verschillende hondengeleiders en de Mobiele Eenheid ingezet.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer