Tiplijn: 06-19541384

(Update) Brand in appartementencomplex Gorinchem; brandweer schaalt op

0

GORINCHEM – In een appartementencomplex aan het Dukatenplein in Gorinchem is vrijdagmiddag 17 november 2023 brand uitgebroken. Omstreeks 13.45 uur werd de brandweer gealarmeerd. Het wooncomplex grenst aan wijkcentrum Rozenobel en bestaat voornamelijk uit seniorenwoningen. Uit een appartement op de bovenste etage kwam veel rook. De brandweer schaalde op naar middelbrand en kwam met meerdere voertuigen ter plaatse.

Omliggende appartementen werden direct ontruimd en ook de ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse. De bewoners zijn in de omgeving opgevangen. De brandweer wist de brand snel onder controle te krijgen en heeft hierna het gebouw geventileerd. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer