Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt mensen met vuurwapens en messen aan in binnenstad Dordrecht

0

DORDRECHT – Zaterdagnacht heeft de politie in Dordrecht drie mensen aangehouden die nepvuurwapens, messen en pepperspray bij zich hadden. Agenten zagen in de historische binnenstad van Dordrecht drie mensen lopen, waarvan er twee gezichtsbedekking droegen. Nadat één van hen geen identiteitsbewijs kon overhandigen, volgde er een aanhouding met verzet.

De politie trof bij het gezelschap twee niet van echt te onderscheiden vuurwapens aan. Ook werden twee messen en een busje pepperspray gevonden. De drie personen hebben de nacht doorgebracht in het cellencomplex aan de Overkampweg.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer