Tiplijn: 06-19541384

Ongeval met vrachtwagen veroorzaakt file op A15 bij Hardinxveld-Giessendam

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Door een ongeval op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is dinsdagochtend 14 november van beide rijbanen de linkerrijstrook afgesloten. Het ongeval gebeurde vroeg in de ochtend op de rijbaan richting Gorinchem. Een vrachtwagen raakte de geleiderail en moest worden geborgen. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en heeft de vrachtwagen afgevoerd. De vangrail zal na de avondspits worden gerepareerd. Door het ongeval ontstond flink wat file. Rond 7.30 uur kon de A15 weer worden vrijgegeven en nam de file langzaam af. Of bij het ongeval nog andere voertuigen betrokken waren, is onbekend.

Foto’s: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer