Tiplijn: 06-19541384

Woning in centrum van Gorinchem vol rook

0

GORINCHEM – Problemen met een houtkachel zorgde maandagmiddag voor rookontwikkeling in een woning aan de Weessteiger in het centrum van Gorinchem. Omstreeks 15.15 uur werd de brandweer gealarmeerd. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen kwamen met spoed ter plaatse.

Met behulp van de ladderwagen is de schoorsteen gecontroleerd. Er was waarschijnlijk sprake van een verstopping in het afvoerkanaal. Nadat de woning volledig vrij was van rook, konden de bewoners weer terugkeren naar hun woning. Er raakte niemand gewond. De Langendijk was vanwege de inzet van de hulpdiensten enige tijd afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer