Tiplijn: 06-19541384

Buurt in Dordrecht opgeschrikt na ”stevige explosie” bij woning

0

DORDRECHT – Bij een woning aan de Magnoliastraat in Dordrecht is afgelopen nacht door nog onbekende oorzaak een explosie ontstaan. De klap was enkele minuten voor 03.00 uur in een groot deel van Dordrecht goed te horen. Zowel de brandweer als de politie waren snel ter plaatse. Daar bleek de woning fors beschadigd te zijn door de explosie. Onder meer de gevel raakte zwaar beschadigd. De burgemeester van Dordrecht, Wouter Kolff, reageert zondagmorgen op het incident en spreekt van een ”stevige explosie”. ”Gelukkig geen slachtoffers. De nodige buurtbewoners kwamen geschrokken naar buiten”, zo meldt de burgemeester in een verklaring.

De politie doet momenteel nog onderzoek naar het incident. Eventuele getuigen wordt gevraagd zich te melden via nummer 0900-8844. De politie laat weten dat er momenteel nog geen verdachten zijn aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer