Tiplijn: 06-19541384

Verwarde vrouw van fietsbrug over de A15 gehaald

0

PAPENDRECHT – De politie heeft vrijdagavond 10 november een verwarde vrouw van de fietsbrug over de A15 bij Papendrecht gehaald. De vrouw dreigde daar even voor 20.30 uur vanaf te springen. De politie spoedde zich naar de fietsbrug aan de Matenasche Scheidkade.

Ook de brandweer werd met onder meer een hoogwerker en een reddingskussen opgeroepen. Tegelijkertijd lukte het agenten om de vrouw van de fietsbrug af te krijgen. De brandweer hoefde niet meer uit te rukken. De hulpverleners hebben gezorgd voor hulp en vervolgstappen.

Op deze fietsbrug over de A15 deed zich vorig jaar meermaals in korte tijd dezelfde situatie voor.

Denk je aan zelfmoord? Neem contact op met 0800-0113 of chat via www.113.nl.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer