Tiplijn: 06-19541384

Touringcar ramt pijlwagen op Merwedebrug A27

2

GORINCHEM/SLEEUWIJK – Een touringcar is zaterdagochtend 4 november 2023 tegen een pijlwagen gebotst op de Merwedebrug bij Sleeuwijk. Het ongeval gebeurde omstreeks 04.45 uur op de A27 tussen Sleeuwijk en Gorinchem. De pijlwagen stond op de snelweg vanwege werkzaamheden aan de Merwedebrug. Politie, brandweer en ambulances kwamen met spoed ter plaatse voor hulp.

De passagiers en chauffeur van de touringcar raakten niet gewond. Ook de wegwerkers bleven ongedeerd. Vanwege het ongeval is de A27 richting Utrecht voorlopig dicht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Zag pas ook een bus van deze buitenlandse onderneming rijden. Ben maar een beetje uit de buurt gebleven ivm de rijstijl van de chauffeur……

Reageer