Tiplijn: 06-19541384

Automobilist en fietsster botsen op Grote Haarsekade in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de kruising van de Grote Haarsekade met de Koningin Wilhelminalaan in Gorinchem heeft zaterdagavond 4 november 2023 een aanrijding plaatsgevonden. De vrouw op de fiets stak vanaf de Koningin Wilhelminalaan over richting de Marinus Spronklaan en fietste hierbij langs de verkeerde kant van de vluchtheuvel. De bestuurder van de auto zag de fietsster niet aankomen waarna een botsing volgde.

Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De fietsster raakte gewond en is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie deed ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer