Tiplijn: 06-19541384

Vrouw valt in badkamer; waterlekkage in flat; “We hoorden gekerm en gingen kijken”

0

ALBLASSERDAM – Een oudere vrouw is donderdagavond 26 oktober 2023 in de badkamer van haar flatwoning aan de Pieter de Hoochplaats in Alblasserdam ten val gekomen. De vrouw probeerde zich weer rechtop te trekken aan leidingwerk (een sifon), maar veroorzaakte daarmee een waterlekkage. Het water droop van de zevende etage tot aan de vijfde etage. Buren hoorde ‘gekerm’ en gingen op onderzoek uit.

Uiteindelijk kwam men bij de woning van mevrouw. Direct werd 112 gebeld. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp. Net voordat de politie de deur zou gaan open rammen, arriveerde een familielid van mevrouw om de deur te openen. De vrouw heeft hulp gekregen en de brandweer heeft met stofzuigers het water opgeruimd. Iemand van woningcorporatie Woonkracht10 is aanwezig om het kapotte leidingwerk te repareren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer