Tiplijn: 06-19541384

Boot belandt op snelweg bij Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een boot is vrijdagmiddag 13 oktober 2023 op het wegdek van de A15 bij Hardinxveld-Giessendam beland. Het ongeval gebeurde halverwege de middag. Een deel van de trailer brak af en het vaartuig schoof meters over het asfalt. Een deel van de snelweg is vanwege bergingswerkzaamheden tot 16.00 uur afgesloten. Rijkswaterstaat geeft via X updates en doet dit met een knipoog. “De avondspits is in stroomversnelling gekomen. Landelijk staat er nu 175 km file. Zo kabbelt verkeer op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam over één rijstrook naar Ridderkerk. De berger heeft de boot niet gemist, want die is al ter plaatse. Je hebt een uur extra vaartijd. De beste bergers staan aan wal. Ze zetten namelijk alle zeilen bij om de boot te bergen. We verwachten voor 16:00 uur klaar te zijn op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam. Houd voorlopig in beide richtingen rekening met vertraging,” luidt het advies.

Hoe het zo mis kon gaan, is nog niet duidelijk.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer