Tiplijn: 06-19541384

Uitgebreid sporenonderzoek na aantreffen overleden 9-jarige jongen

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie heeft zaterdag uitgebreid sporenonderzoek gedaan in en rond de woning aan de Prinses Marijkestraat in Hardinxveld-Giessendam, waar ’s morgens een overleden 9-jarige jongen werd aangetroffen. Forensisch specialisten in witte pakken zijn de woning binnengegaan en hebben uitgebreid onderzoek gedaan.

Moeder aangehouden
De hulpdiensten gingen zaterdagochtend rond 8.45 uur af op melding van een reanimatie. In de woning werd een overleden 9-jarige jongen aangetroffen. Zijn moeder, een 36-jarige vrouw, was eveneens gewond en had medische hulp nodig. Zij is na de behandeling aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van haar zoon. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Plaats Delict
Er werd een Plaats Delict gemaakt en rond de woning werd afzetlint gespannen. Vervolgens zijn tactische en forensische rechercheurs ter plaatse gekomen om onderzoek te doen. Halverwege de middag was dit onderzoek nog in volle gang.

Burgemeester leeft mee
Burgemeester Heijkoop van de gemeente Hardinxveld-Giessendam leeft intens mee met met de familie en naasten, zo laat hij weten. “Alle aandacht en zorg gaat nu uit naar hen. Ik wens hen veel sterkte en moed bij het verwerken van wat hen overkomen is.”

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer