Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar (43) opgepakt na drugsvangst in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft woensdagochtend een 43-jarige man uit Dordrecht aangehouden in het onderzoek dat wordt gedaan na de vondst van harddrugs dinsdagavond in Zwijndrecht. Enkele kilo’s harddrugs werden dinsdag 26 september aangetroffen in een wit bestelbusje op de Parklaan in Zwijndrecht.

Om 19.00 uur zagen getuigen twee mannen zich verdacht gedragen op het parkeerterrein bij het zwembad en belden de politie. Toen gealarmeerde agenten aankwamen, bleek het tweetal er niet meer te zijn. Wel werden het busje en de drugs in beslag genomen. De drugs zijn vernietigd.

Onderzoek in de omgeving leverde dinsdagavond niet direct een aanhouding op. Woensdagochtend kon de 43-jarige Dordtenaar worden aangehouden. De politie sluit meer aanhougingen niet uit. Het onderzoek naar de herkomst van de drugs en wie betrokken zijn gaat onverminderd door.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer