Tiplijn: 06-19541384

Grote drugsvangst na vuurwapenmelding in Zwijndrecht; omgeving afgesloten

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft dinsdagavond 26 september 2023 een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen in een busje op de parkeerplaats aan de Parklaan in Zwijndrecht. De politie kreeg aan het begin van de avond een melding dat er een persoon met een vuurwapen was gezien. Al snel kreeg de politie een verdacht huurbusje in beeld. Daarin bleek een flinke hoeveelheid cocaïne te liggen.

De ruime omgeving werd afgezet en agenten droegen voor de zekerheid hun zware, kogelwerende vesten. Het busje is door een takelwagen van de politie afgevoerd en veiliggesteld. Het transport werd door zo’n zes wagens begeleid.

Of er nog verdachten zijn aangetroffen, is nog niet bekend. De politie verwacht woensdag meer informatie te kunnen delen over de zaak.

Zwembad De Hoge Devel laat weten gesloten te zijn: “Op last van de politie is het zwembad vanavond 26 september gesloten!!!,” schrijft het zwembad op Facebook.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer