Tiplijn: 06-19541384

92-jarige vrouw door omstanders uit water gered in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een 92-jarige vrouw is zondag 24 september 2023 te water geraakt in een sloot aan de Kennelweg in Gorinchem. Omstreeks 11.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpverleners hadden omstanders de vrouw al uit het water gehaald.

De dame was al snel weer aanspreekbaar en gaf aan dat ze wel zin had in een energiedrankje. Ambulancepersoneel koos er toch maar voor om haar voor controle naar het ziekenhuis te brengen. De politie nam de rollator van de vrouw mee. Hoe de vrouw precies in het water is terechtgekomen is onduidelijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer