Tiplijn: 06-19541384

Brandweer ingezet voor ingestorte steiger in Hardinxveld

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een rolsteiger is dinsdagmiddag 19 september deels ingestort. Dat gebeurde in de Lelystraat in Hardinxveld-Giessendam. Omdat bewoners de woningbouw niet konden bereiken, werd de brandweer gealarmeerd.

Volgens de brandweer zou de steiger ingestort zijn door de harde wind. De brandweer heeft de situatie veilig gesteld en via de meldkamer kon alsnog de steigerbouwer bereikt worden. Die is vervolgens ter plaatse gekomen om het werk van de brandweer over te nemen. Niemand raakte gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ik ben geen steigerbouwer,maar heb heel wat rolsteigers gebouwd en met steigerbouwers te maken gehad.
    Ik zie maar weinig kruisen en verankering met die loop bruggen er tussen?
    Dit is geen steigerbouwer geweest .

Reageer