Tiplijn: 06-19541384

Groot alarm om twee helmen in sloot in Alblasserdam; hulpdiensten doorzoeken omgeving

0

ALBLASSERDAM – Hulpdiensten zijn in de nacht van zondag 17 op maandag 18 september 2023 met 8 voertuigen uitgerukt naar de Blokweersingel in Alblasserdam, nadat in een nabijgelegen sloot twee helmen waren aangetroffen. De brandweer van Alblasserdam, de wateroppervlakteredders uit Nieuw-Lekkerland, de duikers van Dordrecht, een officier van dienst van de brandweer, de ambulancedienst en de politie kwamen met spoed ter plaatse. De sloot en omgeving werden grondig doorzocht, maar er werden geen personen aangetroffen. Hoe de helmen in het water zijn beland, bleef onduidelijk. De politie heeft de helmen meegenomen, zodat er niet een tweede melding over gaat komen.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer