Tiplijn: 06-19541384

Auto’s botsen op elkaar op kruising bij De Helling in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s zijn maandagavond 18 september 2023 op elkaar gebotst op de kruising De Helling / Edisonweg in Alblasserdam. De bestuurder van een auto op de Edisonweg reed De Helling op en zag daar een automobiliste over het hoofd. Een ambulance kwam ter plaatse om de vrouw na te kijken. De automobiliste is per ambulance thuisgebracht. De bestuurder van de andere auto kon later zijn weg vervolgen en is ongedeerd gebleven. Een bergingsbedrijf heeft de auto van de vrouw uit Alblasserdam meegenomen. Het voertuig is behoorlijk beschadigd en waarschijnlijk total loss geraakt.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer