Tiplijn: 06-19541384

Vrouw treft twee inbrekers aan in haar woning in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een vrouw heeft twee inbrekers aangetroffen toen ze thuiskwam in haar woning aan de Timorstraat in Dordrecht. De bewoonster kwam rond 14.15 uur thuis in haar woning in de Vogelbuurt, toen ze zag dat het een grote rommel in haar woning was. Twee inbrekers waren bij haar thuiskomst nog in de woning en hadden zich verstopt. Ze kwamen na binnenkomst van de bewoonster tevoorschijn en sloegen op de vlucht.

De bewoonster belde de politie die in de omgeving heeft gezocht naar de twee verdachten. In de woning was veel overhoop gehaald. Duidelijk werd dat de inbrekers over een schutting zijn geklommen om vervolgens via een raam binnen te komen. Voor zover bekend is uiteindelijk niemand meer aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer