Tiplijn: 06-19541384

Nachtelijke zoekactie rondom Brug over de Noord en in haven bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 september 2023 lange tijd gezocht rondom de Brug over de Noord bij Alblasserdam. De politie kreeg een melding dat er iemand op de reling van de brug zou lopen. Omdat deze melding, die niet veel specifieker werd dan dat, tegelijkertijd ‘viel’ met een vermissing van een jongeman uit Alblasserdam, werd er op, onder en naast de brug grondig gezocht naar een persoon.

 

Ook kwam er een politieboot ter plaatse om mee te zoeken op de rivier de Noord en in de haven van Alblasserdam. De actie rondom de brug werd rond 01.00 uur afgesloten. Er is vooralsnog niemand in of bij het water aangetroffen.

De vermiste 18-jarige man uit Alblasserdam is wèl aangetroffen, maar of dit een link heeft gehad met de melding over de man op de reling, is nog onduidelijk.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer