Tiplijn: 06-19541384

Brandweer met stofzuigers aan de gang bij Alblasserdams bedrijf na lekkage

0

ALBLASSERDAM – Bij een bedrijf aan het Nieuwland Parc in Alblasserdam is zondag 3 september 2023 een waterleiding gesprongen. Dit gebeurde op de derde verdieping. Aan het einde van de ochtend gutste het water via de gevels naar beneden en kwam er ook water op de andere verdiepingen terecht. De brandweer van Alblasserdam kwam met twee voertuigen ter plaatse. Vanwege de grote hoeveelheid water, werden er extra waterstofzuigers gebracht. De brandweerlieden hebben het water uit het pand gehaald. Hoe de leidingbreuk is ontstaan, is nog niet bekend.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer