Tiplijn: 06-19541384

7-jarige jongen raakt gewond bij aanrijding op dijk in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 7-jarige jongen uit Alblasserdam is vrijdagmiddag 1 september 2023 gewond geraakt op de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam, nadat hij de dijk overstak en werd aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde aan het einde van de middag. De jongen stak over vanaf Noord -en Landzigt over richting de rivier de Noord. Hij zag daarbij een auto over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg.

De 7-jarige had onder meer veel last van zijn been. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Het been van de jongen is gespalkt en de Damdorper is daarna per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Zoals het er nu naar uitziet, heeft hij bij de aanrijding iets gebroken.

Update: de jongen heeft inderdaad zijn been gebroken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer