Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Alblasserdam voor noodsituatie met kind

0

ALBLASSERDAM – De traumahelikopter is maandagmiddag 28 augustus 2023 geland op een weiland achter de IJsvogel in Alblasserdam. Het Mobiel Medisch Team (MMT) dat in de helikopter zat, werd opgeroepen voor een medische noodsituatie met een kind in een woning aan het Rietgors. De heli kwam ongeveer tegelijk met een ambulance en de politie aan.

Al snel na de landing bleek de situatie zo mee te vallen, dat de inzet van het MMT niet meer nodig bleek te zijn. Hierop vertrok de Lifeliner 2 weer naar Rotterdam Airport. Het kindje is ter controle per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer