Tiplijn: 06-19541384

Botsing tussen auto en bestelbus op kruising Parallelweg in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Bij een ongeval op de kruising van de Parallelweg met de Calandstraat in Sliedrecht zijn vrijdagmiddag 25 augustus een bestelbus en auto beschadigd geraakt. Het ongeval gebeurde aan het begin van de middag. De auto raakte de bestelbus die al deels de weg opgereden was. De betrokkenen zijn door ambulancepersoneel nagekeken en hoefden niet naar het ziekenhuis. Wel liepen zowel de auto als bestelbus schade op. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen afgevoerd. Vanwege het ongeval was de kruising enige tijd deels afgesloten, wat voor extra verkeersdrukte zorgde op de Stationsweg, Parallelweg en het Stationsplein.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer