Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw auto in lichterlaaie op A15 bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Net als afgelopen dinsdag 22 augustus, heeft donderdag 24 augustus 2023 opnieuw een personenauto in brand gestaan op de A15 bij Alblasserdam. De automobiliste zag net na de Noordtunnel dat het voertuig begon te roken en zette de BMW aan de kant. Al snel stond de voorkant van het voertuig in lichterlaaie. De brandweer van Hendrik-Ido-Ambacht kwam met spoed ter plaatse om de brand te doven. Het vuur is inmiddels gedoofd. De autobrand vond plaats op de rijbaan richting Gorinchem. Deze baan is (deels) afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto geborgen.

Foto’s: Rick Groenendijk, Twan Beukers en ingezonden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer