Tiplijn: 06-19541384

Botsing tussen brommer en bestelbus op kruising in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een brommerrijder en bestuurder van een bestelbus zijn op de kruising Sonate / Rondo in Sliedrecht met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde donderdagmiddag 24 augustus 2023. De bestuurder van de bestelbus zag bij het afslaan vanaf de Sonate naar de Rondo de brommerrijder niet of te laat. De bestelbus kwam daarop in botsing met de brommerrijder, die over het fietspad van de Sonate reed. De brommerrijder werd na het ongeval nagekeken door ambulancepersoneel. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval was de kruising enige tijd afgesloten. De bussluis op de Sonate is vanwege wegwerkzaamheden op de Ouverture tijdelijk begaanbaar voor alle verkeer. Bij het afslaan naar de Rondo moet een scherpe draai worden gemaakt die normaliter niet gemaakt kan worden. Buurtbewoners hebben sinds de tijdelijk gewijzigde verkeerssituatie al vaker gevaarlijke situaties op de kruising gezien.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer