Tiplijn: 06-19541384

Rookontwikkeling in technische ruimte van Beatrixziekenhuis Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer is dinsdag 22 augustus 2023 uitgerukt voor een brandmelding in het Beatrixziekenhuis aan de Banneweg in Gorinchem. Omstreeks 16.55 uur werd rookontwikkeling opgemerkt in een technische ruimte op de zesde etage van het ziekenhuis. Twee blusvoertuigen, een ladderwagen, de politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De brandweer heeft in de technische ruimte onderzoek verricht. De rookontwikkeling is vermoedelijk ontstaan door een storing in het koelsysteem. De brandweer heeft de ruimte geventileerd. Er vielen geen gewonden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer