Tiplijn: 06-19541384

Auto klem onder slagboom van Brug over de Noord bij Alblasserdam

5

ALBLASSERDAM – Een slagboom van de Brug over de Noord bij Alblasserdam is vrijdag 18 augustus 2023 op het dak van een auto beland. Het ongeval gebeurde aan het einde van de ochtend. De slagbomen sloten voor een brugopening. Een automobilist reed door terwijl de lampen van de brug al knipperden, waarmee werd aangegeven dat er een brugopening zou volgen. Er volgde een botsing. Een monteur van Rijkswaterstaat heeft de slagboom weer omhoog gedaan. De auto, met een deuk in het dak, kon vervolgens verder rijden. De brug is inmiddels weer vrijgegeven.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

Reageer