Tiplijn: 06-19541384

Flinke schade na vrachtwagenbrand op de N3 bij Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de N3 ter hoogte van Dordrecht is op woensdagavond 16 augustus 2023 brand ontstaan in een vrachtwagen. Kort voor 19.30 uur ontdekte de chauffeuse rook vanuit haar cabine. Toen de vrouw op zoek ging naar de oorsprong van de rook waren er al snel vlammen zichtbaar. De chauffeuse kon haar vrachtwagen op de vluchtstrook stilzetten en uitstappen.

Bij aankomst van de brandweer was de brand inmiddels behoorlijk ontwikkeld. Zowel de cabine van de vrachtwagen als een deel van de trailer raakte dan ook flink beschadigd. De N3 is tijdelijk afgesloten geweest in de richting van Papendrecht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer