Tiplijn: 06-19541384

Ambulances en traumahelikopter opgeroepen voor onwelwording in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Twee ambulances, de politie en het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter zijn zaterdagochtend 12 augustus 2023 opgeroepen voor een onwelgeworden persoon in een appartement aan de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De inzet van de traumahelikopter werd nèt voor de landing geannuleerd. Na een ronde over Alblasserdam, vloog de helikopter terug naar Rotterdam Airport. Uiteindelijk bleek de situatie in de woning zo mee te vallen, dat zelfs een rit naar het ziekenhuis niet nodig bleek te zijn.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer