Tiplijn: 06-19541384

Man trapt ruit van politieauto kapot na aanhouding in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie heeft op donderdagmiddag 10 augustus een 32-jarige man aangehouden bij winkelcentrum Piazza Center in Gorinchem. De man werd aangehouden wegens winkeldiefstal. Hij werd geboeid in een politieauto gezet om vervoerd te worden richting het politiebureau. ”De man was erg agressief en bonsde met zijn hoofd tegen het raam en vervolgens ook met zijn voeten”, zo laat een politiewoordvoerder weten tegenover deze website.

Uiteindelijk trapte de man met zijn voeten de ruit van de politieauto kapot. Niemand raakte hierbij gewond. De man is vervolgens in een andere politieauto gezet om vervoerd te worden. Ook de vernieling van de ruit zal nu aan hem ten laste worden gelegd. Medewerkers van afvalverwerkingsbedrijf Waardlanden kwamen ter plaatse om de glasscherven op te ruimen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer