Tiplijn: 06-19541384

Explosie bij woning in Dordrecht; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – Afgelopen nacht rond 00:15 uur is er een explosief tegen de voorruit van een woning aan de Plutolaan in Dordrecht gegooid. Gelukkig raakte niemand gewond bij de explosie. De politie heeft sporen veiliggesteld en doet buurtonderzoek. Daarnaast roept de politie getuigen op zich te melden.

Getuigen hebben een donker geklede man weg zien rennen in de richting van de Marslaan. Daar zou hij mogelijk in een auto zijn gestapt die vervolgens is weggereden in de richting van de Copernicusweg. Heeft u camerabeelden uit die omgeving rond 00:15 uur? Dan vraagt de politie u zich te melden via nummer 0900-8844 of via deze link.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer