Tiplijn: 06-19541384

Mogelijke drenkeling in vijver Sliedrecht blijkt vuilniszak

0

SLIEDRECHT – Een drijvend object in een vijver aan de Professor Lorentzlaan in Sliedrecht is dinsdagavond 8 augustus 2023 aangezien voor een mogelijke drenkeling. Een getuige belde 112 omdat onduidelijk was wat er precies in het water dreef, en het van afstand leek te gaan om een jas. De hulpdiensten, waaronder de brandweer met duikers, werden opgeroepen voor de mogelijke drenking in het water naast de kinderboerderij.

Een Sliedrechtse brandweerman is in een waadpak het water bij het Burgemeester Feitsmapark ingegaan. Toen werd al snel duidelijk dat het niet om een drenkeling of jas bleek te gaan maar om een lege vuilniszak. De vuilniszak is uit het water gehaald en brandweer, ambulance en politie konden weer met vervolg.

Foto’s: Ruben van der Sterren en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer