Tiplijn: 06-19541384

Mannen stelen auto in Alblasserdam en worden dankzij GPS gepakt

0

ALBLASSERDAM – Twee mannen hebben afgelopen week op de Haven in Alblasserdam een auto gestolen. De autodieven gingen direct met hun buit het land uit en waanden zich veilig. De eigenaar van de auto had in het voertuig echter een gps-tracker gebouwd en kon zo precies zien waar de dieven zich bevonden. De auto werd diverse keren uitgepeild en toen men zag dat de auto het land uitreed, is direct de Belgische politie ingeseind. De Belgische agenten wisten het voertuig te lokaliseren en de auto in beslag te nemen. Twee mannen van 19 en 24 jaar oud zijn door de politie aangehouden en zitten nog vast.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer