Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt tegen woning en krijgt hartstilstand in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een automobilist is woensdagmiddag 9 augustus onwel geraakt en tegen een woning gereden in Papendrecht. De man werd even voor 16.30 uur onwel terwijl hij op de Overtoom, naast winkelcentrum de Meent, naar boven reed. Hij raakte op de verkeerde weghelft en reed met z’n wielen tegen de hoge stoeprand, waardoor de auto afremde. Uiteindelijk botste de automobilist met zijn auto tegen een woning op de Bosch. In eerste instantie was de bestuurder nog aanspreekbaar maar al snel verslechterde zijn situatie. De man kreeg een hartstilstand en omstanders moesten hem reanimeren.

Intussen waren de politie, ambulances en een traumahelikopter onderweg. De hulpverleners namen de reanimatie over. De man is gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Inzet van de traumahelikopter bleek niet nodig.

De auto liep twee lekke banden op en een kleine deuk aan de voorzijde. De schade aan de woning lijkt beperkt gebleven. Vanwege het incident was de Bosch vanaf de kruising Overtoom enige tijd afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer