Tiplijn: 06-19541384

Steekpartij in Zwijndrecht; 1 gewonde en 1 aanhouding

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft in de nacht van vrijdag 4 augustus op zaterdag 5 augustus een verdachte aangehouden na een steekincident aan de Celebeslaan in Zwijndrecht. Een slachtoffer is met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Omstreeks drie uur in de nacht kreeg de politie een melding binnen van een steekincident aan de Celebeslaan in Zwijndrecht. Een 42-jarige man raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een 39-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Het incident vond op straat plaats na een ruzie in de relationele sfeer.

Getuigen gezocht

De politie doet onderzoek naar het incident en spreekt hiervoor graag getuigen die meer hebben gezien of gehoord. Ook camerabeelden zijn welkom.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer